• citybike

  CITYBIKES fra

  FORZABIKES

  Flotte og praktiske Citybikes fra FORZABIKES. Cyklen til enhver lejlighed.

 • mtb

  MTB cykler fra

  FORZABIKES

  Lækre og smarte MTB cykler fra FORZABIKES, til ethvert behov. Klik her og bestil din nye MTB.

 • Levering

  Vi leverer din nye cykel med Danske fragtmænd. Mindre pakker og små cykler leveres med PostDK eller GLS.

 • Kontakt

  Kontakt os på T: 7582 5600
  Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:00
  Lørdag kl. 10:00 - 13:00

 • Betaling

  Du kan betale med:
  Visa - Master - PayPal - MobilePay - SWIPP - Kontooverførsel

Komfortabel cykleoplevelse

Forza er italiensk for "fremad", og netop fornemmelsen af en cykel der let og ubesværet ruller afsted er en af de værdier, som har højeste prioritet hos Forzabikes – og det er ikke noget, der kommer af sig selv. Det er i al beskedenhed et direkte resultat af intelligent design. Kørestilling, cyklens geometri og vinkler, materialevalg og sammensætning er altsammen parametre, som har stor betydning, og det er netop her Forza-cyklerne har deres...force. John Egedesø kan i kraft af sin store erfaring skabe cykler, som giver brugeren en god cykleoplevelse.

Om Forzabikes.dk

De danske Forza-cykler kan nu købes direkte fra Vejlebaseret webshop
Mange danskere kender allerede cykelmærket "Forza". Vejlenseren John Egedesø har i 15 år været ejer af Forza-fabrikken i Ringe, hvor man oprindeligt designede cyklerne og fik delene produceret i fjernøsten. Til sidst blev cyklerne samlet på fabrikken i Ringe og solgt via danske cykelhandlere.

Nyt forretningskoncept
For at kunne honorere tidens skarpe krav til kvalitet og pris, har John Egedesø valgt at "rydde bordet" og starte forfra med et mere tidssvarende forretningskoncept, hvor salget foregår direkte til slutbrugeren via hjemmesiden www.forzacykler.dk, og hvor al produktion og manuelt arbejde er udliciteret til fjernøsten. Cyklerne sælges uden mellemhandlere, og alene dét giver en konkurrencefordel. Hvis man samtidig – som John Egedesø – har gode forbindelser til producenter rundt om i verden, er det i dag også muligt at få udført arbejdet i en kvalitet, der lever op til danske standarder – og samtidig skrælle endnu et lag af prisen. Designfasen ligger stadig i Danmark, fordi dette arbejde både kræver håndværks- og salgsmæssig erfaring samt kendskab til de danske cykelkunders ønsker og behov.
 
Komfortabel cykleoplevelse
Forza er italiensk for "fremad", og netop fornemmelsen af en cykel der let og ubesværet ruller afsted er en af de værdier, som har højeste prioritet hos Forzabikes – og det er ikke noget, der kommer af sig selv. Det er i al beskedenhed et direkte resultat af intelligent design. Kørestilling, cyklens geometri og vinkler, materialevalg og sammensætning er altsammen parametre, som har stor betydning, og det er netop her Forza-cyklerne har deres...force. John Egedesø kan i kraft af sin store erfaring skabe cykler, som giver brugeren en god cykleoplevelse. John fortæller at han ofte har fået tilbagemeldinger fra cykeludlejningsbureauer, der siger at kunderne helst vil have cykler fra Forzabikes – simpelthen fordi de er så let kørte. "Når man er på ferie, og skal leje en cykel, er det eneste der betyder noget, at cyklen kører godt. Her spiller det æstetiske ikke den store rolle – så selvom vores cykler også er smarte og indbydende, er det ganske tilfredsstillende at få en opadvendt tommelfinger for det, som virkelig giver en cykel langtidsholdbar brugsværdi" fortæller John, og fortsætter "Udlejningskunder er med rette barske i deres bedømmelse, fordi de har betalt på time- eller dagsbasis, og ønsker at få mest muligt for pengene".
 
Gedigne cykler til hele familien
Forzabikes.dk har et pænt sortiment, som rammer bredt fra aldersgruppen 2-102 år. Istedet for at have dusinvis af modeller og farver, har det fra starten været idéen at gøre valget enkelt for kunderne. Som kunde får man let overblik over samtlige modeller og farver. Du kan hurtigt se, om der er en cykel som passer dig – og alle modeller overholder strenge standarder for holdbarhed med så lidt vedligeholdelse som muligt.
 
Salg og levering
Cyklerne fra Forzabikes kan købes mod forudbetaling via internettet, eller fra vores butik i Vejle Øst. Alle cykler, som kan ses på hjemmesiden er på lager, og man kan selv vælge om cyklen skal leveres til døren eller man vil hente den fra butiksadressen i Vejle Øst.

Som udgangspunkt er cyklerne 99% færdigmonterede, dvs du skal selv montere pedaler og dreje styret, så er du kørende. Det tager cirka 5 min. at montere cyklen helt færdig selv. Hvis man afhenter cyklen fra forretningen, bliver den leveret færdigmonteret og helt køreklar og indstillet til netop dig.

I øvrigt kan man på hjemmesiden finde vejledning både til valg af cykel og til den efterfølgende vedligeholdelse.

Forretningen i Bredballe Centeret:

cms-butik

Tilbud